Tandemhyppy

Haluatko toteuttaa unelmasi vapaasta pudotuksesta? Kokenut hyppymestari huolehtii hypyn turvallisuudesta ja ohjaa varjoa sametinpehmeästi laskeutumiseen saakka. Tandemypyt hypätään pääsääntöisesti 3-4 km:n korkeudesta ja vapaapudotuksessa vauhtia kelataan karvan yli 200 km/h. Kiihtyvyys on ripeää, sillä nopeus saavutetaan kuudessa sekunnissa. Hyppymestari myös kuvaa videon hypystä. Video hypystäsi editoidaan ja saat sen itsellesi, ja laittaa vaikkapa myös youtubeen tai facebookiin!

Tandemhyppy on helppo ja nopea tapa kokeilla laskuvarjohyppy. Vaatimuksena on että hyppäämään ilmestyy perusterve alle 100-kiloinen selväpäinen ihminen. Järjestämme laskuvarjohyppytoimintaa jäsenillemme, ja tandemkurssimaksuun sisältyykin kuluvan vuoden jäsenmaksu. Sen jälkeen kaikki kerholaisten edut ovat käytössäsi ja olet tervetullut kerhon tapahtumiin! 🙂 Tandemhyppyjä hypätään huhtikuusta lokakuuhun. Kesän parhaat viikonloput varataan jo hyvissäajoin etukäteen joten varaus kannattaa tehdä ajoissa, jos haluat hypyn tietylle päivälle. Toki aina voit soittaa tai tulla paikanpäälle, ja kysyä milloin olisi seuraava mahdollisuus.

Turun Laskuvarjourheilijat myy lahjakortteja jotka käyvät maksuvälineenä tandemhyppyyn Turussa. Turun Laskuvarjourheilijoiden lahjakorttiin sisältyy ilman lisämaksua myös videokuvaus käsikameralla, ja lahjakortin voi käyttää milloin tahansa yhden tai kahden vuoden kuluessa. Lahjakortin voit tilata tästä. Turussa voit maksaa oman hyppysi myös SMARTUM- tai edenred-liikuntaseteleillä.

Turun Laskuvarjourheilijoiden lahjakortti käy maksuvälineenä tandemhyppyyn vain Turussa.

Turun tandemhyppyihin liittyvissä kysymyksissä voit laitaa sähköpostia osoitteeseen: